Η ΕΤΑΙΡΙΑ

To “Τεχνικό Γραφείο Λιακόπουλος” ιδρύθηκε το 1995 από τον κ. Λιακόπουλο Ιωάννη, Πτυχιούχο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό του Πανεπιστήμιου Πατρών. Από το 2007 και έπειτα είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας Liebherr στην Ελλάδα στο πεδίο των αυτοκινούμενων γερανών (Liebherr Mobile & Crawler Cranes).

To Δεκέμβριο του 2019 η εταιρεία άλλαξε σύσταση, από ατομική επιχείρηση σε Ετερόρυθμη Εταιρεία, και λειτουργεί με την νέα της επωνυμία ” Λιακόπουλος Ιωάννης & ΣΙΑ Ε.Ε..”.

Δραστηριότητες μας είναι

  • η υποστήριξη (προγραμματισμένες επισκευές και άρση βλαβών),
  • η προμήθεια γνήσιων ανταλλακτικών
  • οι πωλήσεις καινούριων και μεταχειρισμένων γερανών Liebherr.»

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΓΕΡΑΝΩΝ

Από την αρχή της συνεργασίας μας με την Liebherr δραστηριοποιούμαστε και στο χώρο των πωλήσεων αυτοκινούμενων γερανών Liebherr, καινούριων ή μεταχειρισμένων.

Η Liebherr είναι ο Νο 1 κατασκευαστής γερανών παγκοσμίως και είναι πρωτοπόρος στην παραγωγή νέων μοντέλων που ενσωματώνουν όλες τις νέες τεχνολογίες αιχμής.

Δεν είναι τυχαίο ότι κατέχει μερίδιο 55% της αγοράς σε πωλήσεις τηλεσκοπικών γερανών παγκοσμίως. Πληροφορίες για όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας καθώς και τις ανυψωτικές τους ικανότητες μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο:

Liebherr Mobile and Crawler Cranes

Όσον αφορά τους μεταχειρισμένους γερανούς θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι όλοι οι μεταχειρισμένοι γερανοί που προωθούμε στην ελληνική αγορά έρχονται μέσα από την Liebherr. Αγοράζοντας απ’ ευθείας από τον κατασκευαστή ελαχιστοποιείται το ρίσκο που πάντα ενέχει η αγορά ενός μεταχειρισμένου προϊόντος. Περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο.

LWE Liebherr Gebrauchtkranprospekt Griechisch

Επίσης μέσα από την παρακάτω ιστοσελίδα της εταιρείας μπορείτε να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για όλα τα μεταχειρισμένα μηχανήματα που είναι διαθέσιμα.

Liebherr used machines

SERVICE

«Βασική δραστηριότητα μας είναι η τεχνική υποστήριξη γερανών Liebherr.  Οι μηχανικοί μας παρέχουν συνεχή τηλεφωνική υποστήριξη σε περίπτωση που ο γερανός παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα στο εργοτάξιο εν ώρα εργασίας. Οι τεχνικοί μας έχουν πρόσβαση σε όλα τα σχέδια (ηλεκτρικά, υδραυλικά, πνευματικά) του κάθε γερανού και ως εκ τούτου είναι σε θέση να παρέχουν απομακρυσμένη υποστήριξη. Αν το πρόβλημα δεν αντιμετωπιστεί τηλεφωνικά τότε οι τεχνικοί μας με άρτια εξοπλισμένο όχημα μεταβαίνουν για επί τόπου υποστήριξη και άρση της βλάβης στο πεδίο εργασιών του γερανού.

Φυσικά εκτός από την άρση των βλαβών εν ώρα εργασίας υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμένων επισκευών, ελέγχων και αναβαθμίσεων. Χαρακτηστικά μπορούμε να αναφέρουμε τις εκ των υστέρων τοποθετήσεις ανεμομέτρων, ζυγιστικών συστημάτων, συστημάτων φωτισμού κα.

 

Έχουμε στη διάθεση μας όλη την τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας Liebherr μέσα από σχέδια, εγχειρίδια και εξειδικευμένο λογισμικό που διατίθενται μόνο στο εξουσιοδοτημένο τεχνικό προσωπικό της. Και φυσικά έχουμε συνεχή επικοινωνία και υποστήριξη από το πολύ υψηλά εξειδικευμένο και έμπειρο Τεχνικό Προσωπικό της κατασκευάστριας εταιρείας.

Επενδύουμε στην τεχνογνωσία γι αυτό και οι τεχνικοί μας παρακολουθούν ετησίως μια σειρά απο εκπαιδευτικά σεμινάρια της μητρικής εταιρείας ώστε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στο υλικό και το λογισμικό των νέων γερανών.»

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Η Τεχνική υποστήριξη των γερανών απαιτεί φυσικά την προμήθεια και τοποθέτηση-εγκατάσταση ανταλλακτικών.

Η εταιρεία έχει δώσει πολύ μεγάλη έμφαση στην διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών: υπάρχουν διαθέσιμα και άμεσα παραδοτέα ανταλλακτικά όλων των τύπων των γερανών ανεξάρτητα από το έτος κατασκευής τους. Μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα της μητρικής εταιρείας www.myLiebherr.com υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης και παραγγελίας ανταλλακτικών 24 ώρες το 24ωρο. Το 90% των ανταλλακτικών είναι άμεσα διαθέσιμα και παραδοτέα στην Ελλάδα μέσα σε μια ή δύο ημέρες.

Εφόσον έχετε γερανό Liebherr  μπορείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο www.myLiebherr.com και κάνοντας σχετικό αίτημα να αποκτήσετε και οι ίδιοι πρόσβαση στον κατάλογο  ανταλλακτικών του γερανού σας.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Contact

Αγίας Παρασκευής 56
ΤΚ 16677 – Ελληνικό

Tel / Fax

+30 210 9649820

+30 694 6777222

E-Mail

info@liakopoulos.net.gr